Torsdag kveld var det stiftelsesmøte for den nye fotballklubben Flå idrettslag, Lundamo idrettslag og Hovin idrettslag var enige om å danne.

Stiftelsesmøtet ble holdt på lærerrommet på Lundamo skole, og var godt besøkt. For å få stemmerett, måtte de oppmøtte tegne seg som medlemmer av den nye klubben og 63 tegnet medlemsskap. Ikke alle deltok i avstemninga.

Arild Borren ledet stiftelsesmøtet, og han gikk personlig inn for at den nye klubben skulle hete Gaula fotballklubb. Det ble det ikke flertall for under avstemninga. Navnet Gauldal ble lansert av en møtedeltaker, og avstemninga ga følgende resultat.

40 stemte for Gauldal og 10 for Gaula. Dermed ble navnet på den nye klubben Gauldal fotballklubb. Dette navnet er opptatt, og den nye klubben må derfor søke om det likevel kan benyttes.

- Vi har diskutert Gauldal fordi det sier mer om hvor vi er fra. Imidlertid la vi det navnet vekk fordi det ikke er ledig, sa Borren.

Underveis i møtet nevnte noen navnet Gladlaksen, men det ble altså ikke klubbens nye navn.

Fargen på draktene var også et tema, og her ble det flertall for helsvarte drakter. Borren opplyste under møtet at innkjøp av drakter er beregnet å koste 250.000 kroner.

Under stiftelsesmøtet ble det vedtatt et interimstyre, og styret skal nå blant annet arrangere det første årsmøtet som styret ser for seg blir tidlig neste år.

HISTORISK: Interimstyret for Gauldal fotballklubb består av leder Arild Borren, nestleder Frode Reppe, økonomiansvarlig Magne Lundemo, sponsoransvarlig Kim Ulriksen, sekretær Mona Kalvå, sportslig leder Lars Arne Andreassen, barnefotballansvarlig Hovin Elisabeth Walsøe Lehn, barnefotballansvarlig Lundamo Kjersti Borg Nilsen og barnefotballansvarlig Ler Janne Enlid. Ola Martinsen er varamedlem.
Det var godt oppmøte, og her er noen av dem som kom.
Det var flere avstemninger underveis i møtet.