- Spillerne er kjempefornøyde. Det er stort å komme seg til Lerkendal, Vi gleder oss til å spille på en så god gressmatte, og foran så mange tilskuere som det sannsynligvis kommer til å være. Det er ikke så ofte vi har et Melhus-lag i finalen på Skandia-cup, sier trener John Allan Bakke.

Han forteller at laget har spilt godt og tett i alle kampene, og de aldri har tatt lett på motstanderne. I tillegg har de hele veien hatt god støtte fra foreldregruppa.

Fredagens semifinale var mot Strindheim, et lag Bakke før kampen var klar på at de ikke måtte ta lett på.

- Semifinalen mot Strindheim ble omtrent som forventet. Vi så på forhånd av resultatene deres at det ville bli en tøff og tett kamp. Den var ikke noe stygt spill, men det var tøft. Vi slet tidvis med å få til banespillet vårt, men vi hadde et lite overtak kampen igjennom, sier han.

I finalen møter Gimse-jentene Sjetne, som slo Astor 2-1 i sin semifinale. Kampen spilles på Lerkendal lørdag klokken 13.00.

MÅLSCORERNE: Mål av Rebecka Wanvik Holum (til venstre) og Maiken Bakke sendte Gimse jenter til finalen på Lerkendal. Her sammen med trener Ketil Olsen. Foto: John Allan Bakke