GET-Ligaen var tilbake igjen onsdag etter nesten tre ukers pause med blant annet klassikeren Lillehammer-Storhamar.

Kanonskudd

Hølonda-gutten Dag Morten Wehn lå bak hjemmelagets 1-0-scoring da han hadde assist til Anders Grönlunds kanonskudd som ga vertene ledelsen i nabooppgjøret.

Lillehammer ga etter hvert fra seg initiativet i kampen, og før siste periode var det gjestene fra Hamar som ledet 1-2.

Tre poeng foran

Wehns rekkekamerat David Morley utlignet til 2-2 med under fem minutter igjen å spille i siste periode, før samme mann sendte hjemmepublikum til himmels med sin 3-2 scoring i sudden death.

Dermed tok Lillehammer med seg to poeng fra oppgjøret, mens Storhamar måtte nøye seg med ett.

Lillehammer ligger nå tre poeng foran Hamar-laget i kampen om den viktige 4.plassen som gir hjemmebanefordel i kvartfinalespillet når sluttspillet starter senere i vinter.

Lagene møtes på nytt på Hamar førstkommende fredag.