Ikke rart cupsjef Karianne Ofstad var fornøyd med årets store arrangement for fotballavdelingen i Leik IL. 120 foreldre har stilt opp for å avvikle årets Leikcup på Korsvegen. 71 lag hadde meldt seg på i år.

Store ting på gang: 7 av 7 for Leik

Mange cuper

- Det er mer enn i fjor, men færre enn året før. Men det er mye annet som foregår i helga, det er cuper på Løkken, Lundamo. Så vi er fornøyd med det, sier Ofstad.

Tidligere i uka var det meldt strålende vær mot helga, men både lørdag- og søndag morgen startet med skikkelig regnvær. Begge dagene letnet det utover dagen, og søndagen avsluttet med strålende vær.

Les også: Samfunnshus og hall på Hølonda

Verdensstjerne

Leikcupen hadde også invitert den profesjonelle fotballtrikseren Jonathan Åmot Olsen fra Gimse. Han bor nå i Volda, hvor han studerer til å bli barnevernspedagog ved siden av fotballtriksingen. Han fortalte at han har trent på triksing i ti år. Men at han aldri var et naturtalent.

- Men jeg syntes det var utrolig artig, og jeg så at jeg fort ble mye bedre. Det handler kun om trening, trening, trening og ha det gøy, sa han til de ivrige ungene som omkranset ham da han trikset.