Gimse startet sesongen med å tape 0-6 hjemme mot NTNUI 2 forrige helg. I kveld gikk laget på en ny smell. 1-4 hjemme mot Kattem i en kamp som bortimot var avgjort allerede før halvtimen var spilt.

- Vi taper fullt fortjent også i dag mot et lag som er mye bedre enn oss. Vi sliter både med tempo og kvalitet i spillet og kommer aldri opp på motstanderens nivå. Det gjør ikke saken bedre av at vi ligger under 0-3 tidlig og slipper inn to enkle dødballmål, oppsummerer Gimse-trener Ketil Olsen til Trønderbladet etter kampslutt på Brekkåsen tirsdag kveld.

Roser Nygård

Til tross for fire baklengs i kveld og ti totalt på de to første kampene, har Gimse-keeper Gjøran Nygård vært sitt lags beste i begge kampene til nå i år.

- Gjøran gjør en god jobb igjen og er vår bestemann, skryter Olsen.

Gjestene fra Kattem holdt et mye høyere balltempo enn de nyopprykkede vertene og det var ikke ufortjent at de blå fra Trondheim Sør gikk til pause med en tremålsledelse.

- Det kan nesten virke som om vi ikke henger med tempomessig. Kattem holder et mye høyere tempo enn oss. Det bekymrer meg nesten litt at seniorspillerne våre ikke er bedre trent og ikke henger med. Det er jeg heller ikke noe redd for å si, sier Olsen.

Og legger til:

- Alle som ser kampen er nok enig i det.

- Bedre med ti mann

Tidlig i annen omgang fikk i tillegg Gimses NIkita Irakoze direkte rødt kort for å ha sparket ballen etter kampens dommer i ren frustrasjon.

- Veldig unødveldig. Det kan kanskje virke litt strengt, men det er heller ingenting som kan forsvares, påpeker han.

- Vi løfter oss utover i 2.omgang og er faktisk bedre med ti mann når flere av juniorspillerne får sjansen. Nå kan det selvfølgelig ha en sammenheng med at Kattem slo av på takten og sa seg fornøyd med ledelsen de hadde, men det er uansett gledelig å se at de har nivået inne, sier Olsen.

Innbytter Einar Bjørset reduserte med 20 minutter igjen å spille, men nærmere kom aldri Gimse.

Nå har laget drøyt to uker på seg til neste kamp. Da venter opprykkskollega Tydal på hjemmebane.

- Da skal vi ha revansj! Tydal er et lag vi bør slå på hjemmebane. Vi tapte mot dem i kretsfinalen i fjor høst og ønsker å revansjere det nå. Vi får bare bruke tiden godt fram til den kampen og stille så godt forberedt som mulig, avslutter Gimse-treneren.