Det var duket for nabooppgjør da Skaun tok imot Melhus/Gimse torsdag kveld. Dessverre for Skaun-tilhengerne og den nøytrale supporter, ble aldri kampen så jevn som man håper slike lokaloppgjør skal bli. Et opprykksjagene Melhus/Gimse gikk hardt ut fra start, og selv om Skaun også startet med noen scoringer tidlig, så man tidlig hvem som kom til å stikke av med poengene.

Venstreback Linn Søberg er godt fornøyd med gjennomføringen, og mener laget for det meste greier å holde konsentrasjonen oppe tross av at motstanden etter hvert blir litt svak.

- Kampen gikk som forventet, men jeg synes kanskje vi slipper til noen enkle mål, og roter litt i perioder, sier hun.

- Ellers synes jeg vi har mye bra spill i dag, og klarer å holde trykket greit oppe i store deler av kampen, fortsetter hun.

Også Melhus/Gimses høyreback, Marie Kristine Rokkones Hansen mener laget har litt mer å gå på enn det de fikk vist torsdag.

- Jeg er ganske fornøyd med lagets innsats i dag. Likevel er det en god del glipper i forsvar, og vi sliter i perioder litt med å opprettholde konsentrasjonen, sier hun.

Et uforløst potensial

Selv om laget er ubeseiret, og bare har tapt ett poeng så langt denne sesongen, føler de at de ikke har fått vist seg helt fra sin beste side likevel.

- Jeg synes generelt at vi ikke har fått ut alt potensialet som ligger i gruppa denne sesongen, selv om vi selvfølgelig må si oss fornøyde med å ikke ha tapt enda, sier Rokkones Hansen.

Hun får støtte av Søberg, som også mener laget kan prestere enda litt bedre.

- Vi har litt å gå på enda til vårt neste møte med topplagene, men jeg er absolutt ikke bekymret. Vi tapte tross alt ikke forrige helg, selv om vi ikke presterte på vårt aller beste, mener hun.

Gode opprykksmuligheter

Linn Søberg minner også om at laget bare ble bedre og bedre etter som sesongen gikk i fjor, og mener det ser lovende ut for at også dette skal skje denne sesongen.

- Vi har bare avgitt ett poeng så langt, selv om vi har møtt to andre topplag borte. I fjor ble vi dessuten bare bedre og bedre utover i sesongen, så jeg tror vi har gode muligheter for å rykke opp til slutt, tilføyer hun.

Melhus/Gimse ligger nå som nummer to på tabellen, to poeng bak serieleder Kristiansund, som dessuten har en kamp mer spilt. Det betyr at med seier i hengekampen, vil Melhus/Gimse være á poeng med serielederen, som også er det eneste laget Jan Erik Wiedemanns jenter ikke har slått denne sesongen.

Den siste kampen før juleferien går søndag 3. desember, hjemme mot Langevåg i Melhushallen.