Opprykkskandidat og storfavoritt Raufoss dro fra Melhus med enkel 4-1-seier da 2.divisjonsfotballen gjeninntok Gauldalen etter 18 års ventetid. Hjemmelagets målscorer var lokale Edvard Ølstøren, som kom på etter pause på stillingen 0-2 til de gule fra Toten. Med scoring satte han fart i oppgjøret.

- Det var utrolig artig, det er dette man lever for. Vi var litt skeptisk til hvor mange som ville møte opp, men vi er strålende fornøyd. Vi håpet på 200 tilskuere, også kom det over 300, smiler Ølstøren.

Melhus-gutten var usikker før kampen grunnet overtråkk på lørdagstreningen. Heldigvis for Melhus/Tiller ble han frisk nok til å komme innpå og skape liv i et oppgjør som virket kjørt med 0-2 til pause.

- På 1-2 er vi mer med og vi er ikke langt unna å få 2-2. I stedet kontret de inn 1-3 og da var det kjørt, sier Ølstøren.- Dessverre betød ikke målet mitt noe som helst. Jeg skulle avgjort i stedet, det hadde vært utrolig, mener han.

Ikke siden 1996 har et Melhus-lag spilt i en av landets tre øverste divisjoner i fotball. Den gangen lenger ned i bakken på den gamle gressbanen. Da var Edvard Ølstøren to år.

- Det husker jeg ikke mye av, nei, det var vel da Odd Inge Olsen regjerte. Det var gøy å score her, det er artig når en er fra Melhus, sier han.