Alle fotballklubber i Trøndelag er invitert til å søke på prosjektstøtte for opptil 50 000 kroner. Midlene skal tildeles klubber eller lag som trenger et ekstra løft i arbeidet med barne- eller ungdomsfotballen. I juryen sitter blant andre tidligere Rosenborg-spiller Christer Basma, som nå er trener og spillerutvikler i Trøndelag Fotballkrets.

- Det er flott at penger også går til breddeklubbene og ikke bare toppidretten. Det har vært en inspirasjon for meg å jobbe tett med breddeklubbene og se den jobbe som gjøres der. Jeg oppfordrer alle klubbene til å søke prosjektmidler. Det er ikke noe tiltak som er for lite og det er enkelt å søke, sier Basma i en pressemelding fra RBK.

Han mener klubbene kan få gjort mye for 50.000 kroner.

- 50 000 kroner høres kanskje ikke så mye ut, men det kan man utrette veldig mye for ute i de ulike breddeklubbene. Vi ønsker søknader til alle typer fotballprosjekt velkommen, men det gjelder å være raskt ute. Søknadsfristen går ut snart, sier Basma.

En egen jury med representanter fra Trøndelag fotballkrets, Rosenborg, NTF og Canal Digital vil kåre vinneren. Tiltaket heter "Gir tilbake" og søknadsfristen er 25. mai.