- Nå vet vi hvor lista ligger, sier turneringsleder John Ola Snuruås.

Han er valgt inn som årets turneringsleder, med Magne Lundemo som sin høyre hånd. Sammen med lederen av idrettslaget Anders Mellingen, strålte de over nyheten om at de ble beste turnering av over 50 arrangører av Bendit Cup i 2014.

- Vi hadde småfly som slapp ned karameller over banen og storskjerm med live-intervjuer og bilder underveis fra kampene. Det tror jeg gjorde utslaget, sier Mellingen.

De fikk presset 183 lag inn på Ler i fjor og går for like mange i år. Kapasiteten var sprengt. Snuruås har ikke rukket å legge for mange planer, men håper å få noen kjente fjes slik som i fjor, da langrennsløper Didrik Tønseth og den kjente fotballtrikseren fra Melhus, Jonathan Åmot Olsen, opptrådte. Utover datoen, 5.-6. september, er det ikke planlagt så mye enda.

- Det var kjempebra, nå vet vi hvor lista ligger. Vi satser på å gjøre det like bra. Vi er litt tidlig i planleggingen enda, men vi håper på å få på plass noen kjente fjes som ungene kjenner igjen. Det skal være behagelig å være her, sier Snuruås.

I år som tidligere har de lagt vekt på at det skal være lite venting - maks fem timer mellom kampene. Snuruås er ikke redd for utfordringene som er knyttet med å lede det de sier er en av Trøndelags største fotballcuper.

- Det er ikke mange cuper i Trøndelag som er større enn dette. Mange som har vært med å arrangere før, er med også i år. Det blir nok bra, de er veldig dyktige. Det er artig å bidra. Når det skjer noe i bygda, må alle være med på hver sine roller, sier han.

Anders Mellingen har tidligere vært leder for Bendit Cup på Ler. Nå er han valgt inn som leder av Flå IL. Foto: Marius Schjei Dahl
John Ola Snuruås og Magne Lundemo er leder og nestleder for årets Flå Cup. Foto: Marius Schjei Dahl