Rødde hadde vunnet begge sine treningskamper i vinter mot lag fra henholdsvis 3. og 2.divisjon før de gjestet Levanger fra nivået over i kveld. Etter onsdagens treningskamp på Moan står laget fortsatt uten tap i år.

- Det er sånn det skal være, innleder en offensiv Rødde-trener Geir Arne Kristiansen når vi treffer han på telefon på vei hjem fra Levanger onsdag kveld.

Pangstart

Gjestene fra Melhus ledet 2-0 allerede før ti minutter var spilt etter scoringer av Georg Flatgård og Martin Berdal, men etter pause var det hjemmelaget som overtok taktpinnen.

- Vi gjør en svært god 1.omgang og leder 2-0 til hvilen. Etter pause er det litt under pari fra vår side, men alt i alt en veldig god referanse for oss mot et godt lag. I 2.omgang er Levanger gode, forteller Kristiansen.

- Levanger stiller med sitt antatt sterkeste lag fra start i dag og man skal ha i bakhodet at de skal spille i 1.divisjon i år. De har mange gode spillere i troppen, så at vi kommer herfra med et sterkt resultat, tyder på at vi er i rute, forsikrer Kristiansen.

Roser sentrallinja

Rødde reiste til Levanger uten den skadde trioen Jørn Andre Hugdal, Edvard Ølstøren og Eirik Ramlo, mens keeper Erik Sivertsen var borte i begravelse.

- Sentrallinja vår ser solid ut. Det er gledelig. Selv om vi fortsatt har noen fravær begynner troppen å ta form. Vi er definitivt der vi skal være fram til serien starter, forsikrer Rødde-treneren.

- Vi jobber godt hver eneste dag. Selv om det fortsatt er mye å ta tak i føler jeg vi har ting under kontroll, sier Kristiansen.

Spillerjakt

Rødde har lenge vært på jakt etter en erstatter for Michael Karlsen - uten å lykkes.

- Det er ikke noe nytt på den fronten. Vi har noen i kikkerten, men foreløpig er ingenting klart, informerer han.

- Jeg registrerer at Levanger har en sterk og bred tropp der flere gode spillere helt sikkert vil få begrenset med spilletid. Det er ikke helt utenkelig at vi gjør et fremstøt ovenfor noen av de utover våren, sier han lurt.

Røddes neste treningskamp er allerede søndag. Da venter Nils Arne Eggens Orkla fra 3.divisjon på bortebane.

Slik startet Rødde (4-3-3): Nikita Nechipurenko - Ole-Johan Skrede, Mikal Haugen Bjørnstad, Christian Eggen Rismark, Kristian Andreassen - Niklas Iversen, Eirik Valla Dønnem, Martin Berdal - Erlend Sørhøy, Georg Flatgård, Thomas Valø.