Molde-laget Træff, som kjemper mot nedrykk, hang overraskende lenge med i dagens oppgjør i Horghallen, der Melhus/Gimse spilte sin hjemmekamp.

Jentene fra sentrum følte seg slettes ikke hjemme på bygda, men hadde det ekstra uvant med mange nye posisjoner.

- Det må ta litt av skylda, vi prøvde ut litt forskjellige roller. Jeg følte vi hadde kontroll, sier Løvseth.

Men da nøkkelspillerne Linn Søberg og Maiken Dahl begge misset straffer på kort tid og moldenserne reduserte til 21-17 fem minutter før slutt, klasket Melhus/Gimse-treneren timeout-kortet i bordet.

- Det var en kamp vi måtte vinne og vi har fortsatt sjanse, men jeg tror NTNUI tar play-offen, sier han.

Universitetsstudentene møter samme Træff-lag senere i kveld. Med fire poeng opp og hele fem hengekamper til gode, trenger Melhus-jentene hjelp fra dagens motstander.

Sånn sett var det kanskje lurt å sende Træff til byen med litt selvtillit. Melhus/Gimse vant 25-17.