Stabæk og tremålsscorer Marie Dølvik Markussen ble for sterke for Ingrid Syrstad Engen, Maiken Bakke og Thea Johansen, som måtte tørke tårer etter finaletapet på Ranheim i dag.

Rammen rundt kampen var upåklagelig, sett bort fra litt lett duskregn i flomlysene på 1.divisjonsbanen. Selv om Ørn var det førende laget, var det Stabæk og Dølvik Markussen som scoret først, da Anna Vagstad Brunstad satte opp målscoreren perfekt.

Marit Clausen utliknet for Ørn på corner, før samme Markussen banket inn 2-1 like etter hvilen. Clausen utliknet for andre gang etter 56 minutter.

Kampen vippet, men 14 minutter før full tid fikk bærumslaget straffe, som Celine Granli satte sikkert i mål. Markussen ble kampens lirare da hun like før slutt kompletterte hat-tricket.

Melhus-trioen Syrstad Engen, Bakke og Johansen måtte dermed ta til takke med sølv på tampen av en ny, god sesong.