8. og 9. november arrangeres Trøndersk fotballseminar på Lerkendal. Da skal fotballtoppene sette seg ned og diskutere årets sesong og rette blikket framover for å se hvordan trøndersk fotball kan utvikles videre.

Under festmiddagen er det tradisjon for å hedre de som har prestert spesielt bra denne sesongen, blant annet skal årets trener kåres. I år er Rødde-trener Geir Arne Kristiansen nominert etter å ha tatt laget fra bunnplassering i vårsesongen til sikker plass i 2. divisjon avdeling 4. I begrunnelsen til Trøndelag fotballkrets heter det at Kristiansen har lyktes med å få en nyopprykket klubb til å beholde plassen i divisjonen og det skjer ikke så ofte.

Tabellen i 2. divisjon avd. 4

Andre nominerte trenere er Kåre Ingebrigtsen, som har fått entusiasmen tilbake i Rosenborg etter at Per Joar Hansen måtte gå tidligere i sesongen. Nominert er også Trondheims-Ørn-trener Thomas Dahle som har tatt Ingrid Syrstad Engens klubb til cupfinale mot Lillestrøm lørdag 22. november.

Trønderbladet har ikke lyktes med å komme i kontakt med Kristiansen i formiddag. Rødde avslutter sesongen med hjemmekamp mot Herd i morgen.

Disse er de andre nominerte til prisen som «Årets trener» (begrunnelsen til Trøndelag fotballkrets står bak navn og klubb):

Kåre Ingebrigtsen, RBK. Sikrer trolig medalje i årets Tippeliga. Skapt ny giv og mer offensiv fotball

Thomas Dahle, Trodheims-Ørn. Tatt Ørnjentene til cupfinale i NM

Andreas Holmberg, Levanger FK. Opprykk til 1.div

Trond Nordsteien, Ranheim Topp. Kjemper også i år i toppen av 1.div. Mulig kvalik til Tippeliga.

Finn Magnus Johannessen, Byåsen Topp. Ung trener som har ledet laget til opprykksstrid til 1.div

Frode B. Strømsvik, Byåsen Kv.fotball. Klar serievinner i 2.divisjon - i kvalifisering til 1.div Kvinner

John Pelu, Strindheim Topp. Suveren vinner av 3. div og opprykk til 2.div

Roar Vikvang, Stjørdals-Blink. Suveren vinner av 3. div og opprykk til 2.div

Torbjørn Lie, RBK. Norgesmester i NM G16