Serieleder NTNUI banket Melhus/Gimse 36-24 etter en meget svak andre omgang, da gjestene fra Melhus torsdag kveld kom til Dragvoll for en av årets viktigste og vanskeligste kamper. Etter å ha holdt følge en omgang, dro studentene fra Trondheim igang etter pause mens Melhus/Gimses unge rekke opptrådte stresset og urutinert.

- Det ble en forsvarskamp for vi avsluttet altfor raskt og på dårlige muligheter. Det tar vi med oss tilbake i forsvar, der vi står dårlig, oppsummerer rutinerte Vavik Eidsmo.

Scoret ingen

En av de som følte hun bommet mye etter pause var Beate Solberg og etter kampen måtte Eidsmo ta høyrehånda rundt lagvenninna og hviske oppmuntrende ord i øret.- Jeg ba henne glemme det og se fremover. Det positive er at hun kommer seg til de sjansene. Noen ganger har man ikke dagen, men det er bare å trå til på neste trening og glemme det, mener Eidsmo.- Hun følte vel at hun skjøt mye og når man ikke får en eneste scoring, så må vi eldre - som tar litt lettere på det - trøste litt. Vi har vært der selv, fortsetter hun.

- Har selv hatt sånne dager

Hun har vært med på flere kamper enn noen annen på Melhus/Gimse-laget og har hatt slike dager selv. På vei hjem fikk hun en SMS fra Solberg.

- Da hadde hun fått roet seg litt og tenkt. Jeg har helt sikkert fått noen sånne ord selv etter dårlige dager, sier den tidligere eliteseriespilleren.

Melhus/Gimse kom til Dragvoll i visshet om at NTNUI hadde vunnet alle sine seks kamper, men det var gjestene som tok kommandoen. Først etter 19 minutter ledet hjemmelaget for første gang, i en omgang der lagene fulgte hverandre til pause, til resultatet 15-15.

Knust etter hvilen

- Vi sa i pausen at de første ti minuttene etter pause ville være viktig, men vi møter et 5-1-forsvar og får ikke den flyten vi hadde før pause, sier Vavik Eidsmo.

I stedet kontret NTNUI inn mål på mål, vant den første perioden etter pause 11-3 og satt på cruisekontrollen i sluttminuttene. Melhus/Gimse er nå åtte poeng bak serielederen i 3. divisjon med to kamper mindre spilt.