Det ble null poeng og foreløpig ikke noe steg ut av bunnstriden i 2.divisjon for Rødde-mannskapet etter 4-2-tap borte mot Nybergsund søndag. Trønderne var best før hvilen, men tapte begge omgangene 2-1 etter in-effektivitet foran mål.

Frustrerende ble det også for Rødde etter 71 minutter. På stillingen 3-1 til hjemmelaget stjal Faton Trstena ballen fra Rødde-keeper Alexander Hovdevik, som prøvde å skjerme ballen inn i 16-meteren for å plukke den opp. I stedet snappet Nybergsund-spilleren ballen og trillet ballen i det åpne buret.

Soleklart frispark, mener Rødde-gjengen.

- Dommeren sier til meg at det var en tabbe av meg og ikke noe annet, men spissen deres treffer meg i ansiktet med kneet, sier Hovdevik og peker på kinnbeinet.

- Etter kampen innrømte han (dommeren) overfor meg at han tok feil, at han så blåveisen. Han kan annullere helt til avspark er tatt, så jeg forstår ikke, sier Rødde-trener Geir Arne Kristiansen.

Situasjonen skapte et realt munnhuggeri på sidelinja, men sannsynligvis blåste poengene bort på in-effektivitet i høstkalde Trysil. Før pause dominerte Rødde kampen og tok fortjent ledelsen etter 18 minutter, for'nte gang etter langskudd av Michael Karlsen. Til da hadde ikke hedmarkingene skapt noe som helst.

Nybergsund snudde derimot kampen midtveis i omgangen, da Antonio Nieves og Erik Brenden åpnet opp Rødde-forsvaret. Etter pause punkterte Sundet kampen etter et nydelig langskudd av Freddy Borg og deretter den omdiskuterte scoringen til Trstena.

Rune Endre Langørgen scoret på retur fra sitt eget straffespark på overtid og fastsatte sluttresultatet til 4-2.