Det var et redusert Flå-lag som tok imot Vanvik hjemme på Flå Stadion i kveld. Spillende trener Geir Holthe (skadet), toppscorer Håvard Ler (karantene) og Håkon Schjefstad (jobb) var alle ute. Dermed kom laget ned på jorda igjen etter mandagens opptur i Buvika. Etter 2-4 tapet hjemme mot Vanvik torsdag kveld tyder nå det meste på at resten av høstsesongen blir en kamp for å overleve i divisjonen.

- Vi kommer ikke opp på samme nivå som mandag da vi slo Buvik 2 borte. Det er dårlig trykk i duellspillet, lite konstruktivt med ball og manglende aggressivitet som preger oss i kveld, konkluderer Holthe like etter torsdagens nederlag.

Stang ut

Arne Engan kunne gitt vertene en drømmestart på kampen med sitt skudd i tverrliggeren etter bare tre minutter, men isteden var det et effektivt bortelag som skulle straffe Flå dobbelt allerede etter drøyt ti minutter.

Vikarspiss for kvelden, Bård Holthe, stusset riktignok inn Stian Lillebudals frispark etter drøye halvtimen, men Vanviks 1-3 mål like før pause etterfulgt av 1-4 drøyt fem minutter ut i 2.omgang ble avgjørende.

Da hjalp det til slutt lite at Rune Holthe reduserte knappe 20 minutter før full tid.

- Jeg synes vi kommer godt i gang, men har stang ut i starten av kampen. Istedenfor å lede slipper vi inn to mål på kort tid som vi sliter med å komme tilbake fra. Vi slipper inn mål på ugunstige tidspunkt av kampen i kveld, poengterer Holthe.

Rekker innspurten

Holthe selv har stått over de to siste kampene grunnet skade, men regner med å være tilbake på banen igjen i løpet av kort tid.

-  Jeg vet ikke eksakt når jeg er tilbake, men satser alt på å være tilbake til de siste og avgjørende kampene, sier Holthe.

Flå har nå to strake bortekamper mot HItra og Frøya før tabellnabo Byneset venter hjemme på Flå i det som fort blir en nøkkelkamp for å holde plassen.

KAMPFAKTA:

Fotball: 4.divisjon avdeling 2

Flå - Vanvik   2-4 (1-3)

Flå Stadion, torsdag

Tilskuere: 30.

Terningkast: 2.

Mål: 0-1 Aksel Vanvik Sørloth (9 min.), 0-2 Martin Fjeldvær (11 min.), 1-2 Bård Holthe (34 min.), 1-3 Fjeldvør (43 min.), 1-4 Sørloth (53 min.), 2-4 Rune Holthe (71 min.).

Flå (4-3-3): Håvard Gjersvold - Tor Holthe (Bjørn Olav Midtflå 46 min.), Frode Borren, Gunnar Senneset, Arnt Resell Krogstad (Anders Holthe 88 min.) - Roar Aursøy, Rune Holthe, Arne Engan (Torstein Bjørgo 55 min.) - Stian Lillebudal, Bård Holthe, Basem Issa.

Flås beste: Frode Borren.

Gult kort: Rune Holthe, Flå.

Dommer: Petter Eriksen, Trygg/Lade.