Temmelig nøyaktig 50 løpere stilte til start for å løpe én mil i Støren-området.

- Mange rekorder

Deltakertallet har holdt seg stabilt de siste årene, og samme mann står med tidtakerklokka nå som for 35 år siden.

- Det går sin gang, og vi fortsetter år etter år, sier arrangør Magne Skinderhaug (72) fornøyd.

- Her har mange slått sine personlige rekorder opp gjennom tidene. Mange eliteløpere deltar.

Løypa, som starter ved Størenhallen og GSK, går videre opp langs gamle E6 sørover før den tar en sving over Gunhildsøybrua og tilbake mot kirka. Veien videre går over jernbanebrua og elva, opp Spjeldbakken og ned til målgang ved startpunktet.

Strindheim til topps

Først over streken kom Strindheim-løperen Trond Ørjan Eide på tiden 32,24, knappe halvminuttet før klubbkompisen Nils Jacob Fløystad. Beste lokale mann, Magnus Wiig fra Støren og Bjørgen treningssenter, fulgte etter på tredjeplass og løp mila på 33 minutter og 40 sekunder. Alle disse stilte til start i klassen Menn 21-34 år.

Beste kvinne ble Hilde Borkmo fra Namdal løpeklubb, som løp i klassen Kvinner 35-39 år, mens Jorunn Eggen (Kvinner 21-34 år) fra Støren sportsklubb tok en andreplass i sin klasse med tiden 40,51. I gutteklassen fikk Andreas Fjorden Ree fra Støren sportsklubb bestetid med 36 minutter og 38 sekunder.

Se fullstendig resultatliste HER, og les mer i Trønderbladet lørdag...

35-åring frontmann Magne Skinderhaug (72) til venstre. Foto: Elling Finnanger Snøfugl