Lørdag kan Melhus spikre opprykk til 3. divisjon med 3. poeng borte mot Alvdal. Jan Ketil Bergs mannskap står med 12 strake seire i serien og «alle» forventer at den trettende kommer mot den allerede nedrykksklare hedmarksklubben.

Men langt mer utrolige ting har skjedd i fotballen enn at Alvdal skulle levere en kjempekamp og frarøve serielederen det forventede opprykket. Alvdal spiller gjerne en viktig birolle i kampen om opprykk og fra Alvdal meldes det både spillere og trenere er topp motiverte til å avslutte sesongen med stil.

25 påmeldte

Noe annet enn tre poeng til Melhus vil ikke John Olaf Solstad høre snakk om. Han sitter i styret til Melhus fotball og organiserer supporterbuss til Alvdal i morgen. Avreise er klokka 13.15 fra skysstasjonen og fredag ettermiddag var cirka halvparten av setene booket.

- Vi har cirka 25 påmeldte til nå og det synes jeg egentlig er ganske bra, sier han.

Solstad sier til Trønderbladet at de selger billetter så lenge det er ledige plasser, om så helt fram til avreise i morgen.

Opprykksfesten booket

Styremedlemmet forteller at det er bestilt bord på restauranthuset Høvdingen til returen i morgen kveld. Da skal opprykket feires. Hva så om det ikke går Melhus´ vei..

- Det vil jeg ikke tenke på engang, sier han med et smil.