Fredag kveld hedret Sør-Trøndelag Idrettskrets ildsjeler i kommuner rundt i fylket. Melhus idrettsråd har valgt ut Tore Aune fra Trønder-Lyn som årets vinner av ildsjelprisen i Melhus.

Stiller opp

- Melhus idrettsråd har i år en "ung", initiativvillig,kunnskapsrik, "likandes" og energisk kar fra Trønder-Lyn som sin ildsjel, Manglet noen trener eller ønsket litt ekstra trening, stilte Tore opp. Kom ikke dommer som avtalt, tok Tore denne jobben. Manglet det kaffe, ja så kokte han kaffe. Speaker, supporter om det er på Ler, Skogn eller på Hitra, skriver idrettsrådet i begrunnelsen.

Idrettsrådet viser til at Tore Aune har betydd mye for utviklinga av Sørøya på Kvål, og at han er en tålmodig kar som ikke tar et nei for et nei. Resultatet ble en flott idrettsanlegg med det idrettsrådet kaller Trøndelags flotteste klubbhus.

Han har siden drømmenes morgen, stått på for at Trønde-rLyn skal lykkes, utallige kroner gjennom sponsorer, kronerulling i form av aksjeandeler i klubbhuset, alt gjennomført med stil og nå når alle brikkene er på plass, fremstår Sørøya som et flott og innbydende idrettsanlegget

- Tores iherdige pågangsmot og iver etter å skape noe for fotball avdelinga og idrettslaget, resulterte i at parallelt med bygging av klubbhus, ble prosessen startet for kunstgressbane på Sørøya. Litt motbør både innad i klubb og fra kommunens side stopper ikke Tore og våren 2016 er kunstgressbanen en realitet, skriver idrettsrådet.

Familien er også med

Idrettsrådet trekker også fram at hele familien er engasjert, og at Anitas tålmodighet og dyktighet i organisering har hatt stor betydning for at Tore kan bruke så mange timer på idrettslaget.

- Det er ikke få dugnadstimer, trenerverv, oppmannsverv, kaffekoker/vaffelsteking og materialforvalter Anita har hatt opp gjennom årene, heter det også i begrunnelsen.