Fristen for å avgi stemmer i NTE-konkurransen «Laget mitt» utløp mandag klokka 12. Da ble det klart at det Hommelvik Guts og Melhus/Gimse gutter 01 som stakk av med toppremiene på 50.000 kroner. 6104 stemmer rakk håndballgutta å sanke i løpet av ei uke og det var over 3.000 mer enn Kolstad IL, som var klubben de fryktet mest. I tillegg vanket det 5.000 kroner for mange «likes» på Instagram.

- Vi kunne vel slappe av litt på søndag. Da hadde vi gjort såpass bra innsats og butikkene var uansett stengt og vi kunne ikke stå på stand. Men vi fortsatte med å sende meldinger og prate med folk, forteller trener Asle Hårsaker.

Nå ønsker håndballguttene å takke for støtten. Kommende fredag står de på Melhustorget og deler ut kake til alle som er lysten på noe søtt.

- Vi oppfordrer alle til å komme innom for å feire og så får vi samtidig vi gitt noe tilbake, sier han.

I jakten på stemmer var innsatsen stor. Spillerne gikk dør til dør og serverte sveler i Melhus sentrum. Sosiale medier ble også flittig brukt.

- Det er fantastisk at en klubb fra Melhus kommer langt foran klubber fra Trondheim, synes Hårsaker.

Premiesummen skal brukes på spill i den landsdekkende Bring-serien. Da blir det mange reiser og overnattinger på hotell og det er som alle vet kostbart.