Etter en noe heldig seier mot serieleder Verdal for noen uker siden, har Geir Bekkens mannskap overbevist med solide seire mot NTNUI og Tolga-Vingelen/Os/Nansen. Sistnevnte lag har grønntrøyene et godt tak på med fire seire av fire mulige. Den siste i rekken av trepoengere kom søndag etter en målløs første omgang.

- Vi var solide igjen i går. Vi gjør ikke noen kjempekamp, men har bra trøkk framover på banen og skaper mange målsjanser. Vi fikk ikke helt tak på midtbanen deres, men kunne likevel ha scoret både fire, fem og seks mål, sier Bekken.

- Mer tempo

Sokna vant til slutt 3-1 etter scoringer av Oda Fagerbekk, Tove Endalsvoll og Elise Sommervold Fagerbæk.

- I pausen ble vi enige om å øke tempoet i spillet og da kom det to kjappe ved Oda, selvfølgelig, og Tove på straffe, forteller Bekken.

Neste mandag venter Gimse på hjemmebane. Melhus-klubben har fått en tung start på sesongen og stod med null poeng på tre kamper før NTNUI gjestet Brekkåsen i går kveld. Kampen ebbet ut uten scoringer, men hjemmelaget tok i det minste sesongens første poeng. Bekken legger alt press på Gimse før lokaloppgjøret.

- De gikk høyt ut før sesongen og må vinne. Vi har ikke noe press på oss, hevder treneren.

Publikumskampanje

Han forventer et tøft oppgjør.

- Teknisk har de vært på høyde med de andre lagene, men de har nok blitt tatt på senga av den fysiske biten. Det skal gjøre vondt å møte oss, vi skal løpe mer enn dem og duellere godt, sier treneren.

Han håper på mye folk på Støren.

- Vi har opprettet en side på Facebook og håper det kommer en del. Det hadde vært moro med over 100 tilskuere, avslutter Bekken.