At gimsejentene har fått en trå start på sesongen er det ingen tvil om. Null poeng på de tre første kampene gjorde at presset var stort før NTNUI gjestet kunstgresset på Brekkåsen mandag kveld.

- Nivået vårt er mye bedre enn det vi har vist hittil, så vi ble enige før kampen om at i dag skulle det minst bli igjen ett poeng her, sier trener Jon Kåre Gylland Prestmo til Trønderbladet.

Akkurat slik ble det også.

Målløst

Til tross for store sjanser begge veier, endte kampen utrolig nok uten scoringer. Dermed tok de helrøde sitt første poeng for sesongen. Det var det flere som var glade for etter sluttsignalet lød etter tre tilleggsminutter.

- Jentene har all grunn til å være fornøyd i dag. Vi møtte et veldig godt lag bestående av spillere som har erfaring fra enda bedre klubber. Uten tvil årsbeste av oss, sier Gylland Prestmo.

At vertene møtte et godt lag er det ingen tvil om. Spesielt studentenes midtbanefirer stresset hjemmelaget.

- De hadde ei veldig god sentrallinje og var tunge på dødballer. Det gir oss også en god følelse å holde nullen mot et lag av sånt kaliber, sier Gylland Prestmo.

Tror på bedre tider

Han er spesielt fornøyd med innsatsen jentene la ned før pause.

- Jeg synes første omgang var veldig bra. Vi åpnet den andre godt også, før vi dessverre gikk litt tom mot slutten.

Poenget mot studentene betyr at Gimse klatrer over streken og inntar sjuendeplassen på tabellen. Gylland Prestmo ser lyst på kampene som kommer.

- Vi har hatt marginer i mot og manglet mange spillere på grunn av sykdom, skader og russetid. Med de tilbake nå tror jeg vi kan plukke mange poeng framover.