Melhus har fått en god start på sin nye tilværelse i 4.divisjon og står fortsatt uten tap når fire runder nå er unnagjort. Lørdag ble det 3-3 borte mot Heimdal, i en kamp der laget lå under 0-3, men viste et solid stykke moral ved å komme tilbake og få med seg ett velfortjent poeng hjem.

- Guttene viser moral i dag. Når man ligger under med tre mål mot et såpass bra lag, må vi si oss fornøyde. Heimdal på bortebane er nok en av de tøffeste kampene i årets sesong, så jeg synes vi viser at vi har noe i toppen å gjøre.

Slik oppsummerer Berg lørdagens poengdeling på Heimdal.

- Blir å regne med

Etter 0-0 borte mot KIL/Hemne i serieåpningen 1.april, har Bergs mannskap i tur og orden tatt komfortable hjemmeseire mot Kattem og Tydal. Med lørdagens uavgjorte resultat, står nykommeren bokført med åtte poeng på de fire første kampene og en 2.plass på tabellen.

- Vi viser så absolutt at vi har noe her å gjøre og at vi som nyopprykket ikke er noen kasteball. Jeg føler meg ganske trygg på at vi skal være med å kjempe i toppen utover sesongen. Jeg tror nok det vil stå mellom oss, KIL/Hemne, Ranheim 2 og Heimdal til slutt, og nå har vi allerede møtt tre av de fire lagene og bevist at vi er fullt på høyde med dem, poengterer han.

Tidlig kalddusj

Melhus fikk ingen god start på lørdagens oppgjør og lå under 0-2 allerede før 25 mnutter var spilt. I tillegg var ikke dommeren på gjestenes side da han valgte å godkjenne en meget tvilsom scoring for vertene like før pause. Heldigvis for Melhus ga midtstopper Eirik Ramlos 3-1 scoring like etterpå fornyet energi inn til hvilen.

- Jeg orker ikke å bruke så mye tid og energi på dommeren, men alle så vel at 3-0 målet skulle vært annullert. Det skapte en del reaksjoner, men jeg synes gutta gjør en kjempejobb ved å reise seg og komme tilbake etter det, berømmer hovedtrener Berg.

Redningsmann Ramlo

Midtstopperen tente ikke bare håpet med sin 3-1 scoring, men kopierte omtrent sin scoring i 1.omgang etter hvilen da han headet inn en godt slått dødball fra venstreback Mats Olav Olsen til 3-2.

- Dette er noe vi har trent mye på og slett ingen tilfeldighet, presiserer Berg.

- Ramlo har en enorm luftstyrke. Ikke bare er han lang, men han har en egen evne til å time innleggene også, legger han til samtidig som han berømmer Olsens venstrefot:

- Vi har ikke hatt noen skikkelig server tidligere, men Mats har en glimrende venstrefot. Det ser du resultatet av også i dag, roser Berg.

Les også: Sterk borteseier av Gimse

Toppscorer over natta

- Jeg fikk mye tyn fordi jeg scoret for lite mål i fjor og nå er jeg oppe på fire allerede i år, smiler Ramlo selv.

Ramlo var aktuell for spill i Byåsen i 2.divisjon i vinter, men valgte til slutt å bli i Melhus. Midtstopperen er glad for det i dag.

- Kroppen min har ingenting i 2.divisjon å gjøre akkurat nå. Jeg trives utmerket godt i Melhus og ønsker å være med på dette videre. Vi har en sterk spillerstall som jeg tror skal være med å kjempe om nok et opprykk til høsten. Det er flusst av kvalitet i dette laget, roser Ramlo.

Les også: Nytt lag på Melhus

Melhus-spiss Sanjar Meskinyar ble redningsmann med sin 3-3 scoring på Heimdal like etter Ramlos redusering. Etter det bølget kampen fram og tilbake med store sjanser til begge lag.

Droppet konfirmasjon

Roar Strand startet sin første kamp for Melhus etter opprykket og viste nok en gang at alderen ikke er noen hindring for spilleren med en CV få kan matche i norsk fotballs historie.

- Roar er en viktig bidragsyter for oss, både på og utenfor banen, roser trener Berg.

Strand var i aller høyeste grad medvirkende til Melhus' snuoperasjon før han ba om å bli byttet ut med knappe ti minutter igjen å spille.

- Roar skulle egentlig i konfirmasjon i dag, men valgte å spille kamp for oss isteden. Det sier vel litt om hans holdninger, smiler Berg.

Kim Roger Laugsand startet også sin første kamp etter tre ukers skadeavbrekk, mens en småskadet Geir Holthe fikk komme innpå de siste minuttene.

Neste kamp for Melhus er førstkommende torsdag. Da venter Røros hjemme i Gruva.

PS: Edvard Ølstøren er tilbake i Melhus igjen etter et opphold i Rødde/Tillerbyen og kan snart være aktuell for spill igjen. En solid forsterkning til en allerede meget sterk 4.divisjonstropp!