Maiken Bakke fikk debuten sin for Grand Bodø i dag.
(Foto: Privat)

Maiken Bakke fikk debuten sin for Grand Bodø i dag. Foto: Privat

- Vi skal ikke rykke ned

Maiken Bakke fikk med seg ett poeng i Toppserie-debuten for Grand Bodø.

Maiken Bakke prøver lykken hos nyopprykkede Grand Bodø etter noen sesonger i rekruttstallen til Trondheims-Ørn. Etter en god sesongoppkjøring, med blant annet scoring i debuten mot Ørn, var Bakke ivrig etter å komme i gang med kamper som betyr noe.

I ettermiddag møtte Bodø-klubben Arna-Bjørnar hjemme i Nordlandshallen. Klubben fra Bergen var favoritter mot Bakkes Grand Bodø og ledet da også 2-0. Men to sene scoringer fra rødtrøyene sikret at i hvert fall ett poeng ble igjen nord for Polarsirkelen. Bakke var byttet ut da hjemmelaget nettet to ganger, men i likhet med lagvenninnene sitter hun igjen med en god følelse etter seriepremieren.

- Kjempedeilig. Jeg var nervøs på slutten, men vi har en steingod keeper og greide å holde ut. Nå kan vi senke skuldrene litt, vi skal i hvert fall ikke rykke ned, sier 19-åringen, vel vitende om at mange forventer at Grand-Bodø vil slite i bunnen av tabellen.

- Hvordan synes du det gikk i debuten din?

- Jeg er kjempefornøyd med at jeg har trenerens tillit og får starte. Jeg greide å utfordre og bruke farten, og kom også til en del sjanser. Den ene gangen ble jeg avblåst for offside, forteller melhusjenta.

- Var du nervøs før kampen?

- Jeg kjente litt på nervene, men nå har jeg en kjempegod følelse. Det er kjempedelig med poeng og 6. plass på tabellen, smiler Bakke.

I kveld setter hun seg på toget tilbake til Melhus, for i morgen skal hun på skitur med idrettslinja på Melhus videregående skole. Bakke skal fullføre skoleåret før hun flytter nordover. Hun synes det går bra å pendle ukentlig fra Melhus til Bodø.

- Jeg merker ikke noe til det (slitasje), jeg er bare glad for å få spille i Toppserien, sier hun.

Tidligere klubbvenninne i Ørn, Ingrid Syrstad Engen, fikk også en god start på sesongen med sitt lag. Trondheims-Ørn ledet 2-0, ble hentet inn til 2-2 av Kolbotn, men etter pausen avgjorde Trondheims-Ørn til 3-2.

Mer å lese på Trønderbladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Sport

Støren avgjorde etter pause

Støren avsluttet en vårsesong over all forventning med å slå Byneset 2–1 på bortebane mandag kveld. Nå tar Ingve Merkets mannskap sommerferie på samme poengsum som serieleder NTNUI 2.

Har aldri vært flere

Da Melhus IL inntok landets største orienteringsløp, gjorde de det til gangs. Orienteringsgruppa blir bare større og større både hjemme og borte.

- Laksen ligger igjen i elva

Martin Bråten Granøien og Sigve Hustad drømmer om laks på 18 kilo pluss.

- Har lært feiringen av mange spillere

Gimse-spiller Rasmus (8) satte standarden for feiring av mål.

Gimse-jentene vant alle kampene i Bergstadcupen

Jenter 13-laget slo Klæbu 6-0 i finalen.