– Vi har nå tre poster på området, den første på Tjukkåsen, ca 2 km fra parkeringsplassen. Denne er månedens post i januar, alle som skriver seg på posten i løpet av måneden blir med i trekningen om å vinne gavekort fra vår sponsor Coop Prix Ler, forteller Kari Johanne Einvik i trimavdelingen i Flå IL.

Den neste posten du treffer på skituren er ved Ulvtjønna. Den er plassert ca 5 km fra Tjukkåsen, inkludert ekstrasløyfen på 2 km. Ved Ulvtjønna kan man velge å gå kort eller lang runde, og den lange runden er totalt 15 km. Du finner den nye posten på langrunden, ta løypa som går nedover og mot Kumyra. Posten ligger på toppen av den lange bakken fra Kumyra, og er på løypas høyeste punkt. Når du kommer dit er det mange fine nedoverbakker, og du er på parkeringsplassen igjen etter 5,6 km.

– Den nye posten har vi kalt Lomtjønnposten etter Lomtjønna som ligger i nærheten. Posten er allerede godt besøkt, med nær 80 noteringer hittil i år! Lomtjønnposten er månedens post i februar. Vi ønsker med dette alle nye og gamle trimmere en riktig god skitur, sier Einvik.