SEIER Hege Søgstad, som opprinnelig er fra Kotsøy, sikret NM-seier i Ladies Event under Poker-NM i Dublin i natt. (Foto: poker.no)

SEIER Hege Søgstad, som opprinnelig er fra Kotsøy, sikret NM-seier i Ladies Event under Poker-NM i Dublin i natt. Foto: poker.no

Til topps i poker-NM

Hege Søgstad fra Kotsøy vant Ladies Event i Dublin og ble norgesmester i poker i natt.

- Jeg sitter med en veldig god følelse nå ja, sier Hege Søgstad og ler på telefon fra Dublin.

Poker-NM avholdes nemlig i Irland, og i natt vant Hege den gjeve norgesmestertittelen i poker for kvinner, Ladies Event.

Etter et halvt døgn med pokerspill kunne hun i de sene nattetimer juble og innkasserte 67 734 norske kroner som betaling i konkurransen der 96 kvinner deltok.  

Kun hobby

På veien mot NM-tittelen slo Hege også ut Las Vegas-proffen Annette Obrestad, men pokerspilling er kun en hobby for den tidligere midtre gauldalingen.

- Jeg startet å spille i 2012, da lærte jeg først Texas Hold'Em, og min første live-turnering var faktisk i Dublin og på Ladies Event. Men pokerspillinga er bare en hobby. Det er spennende og sosialt, men jeg har ikke noe mål om å bli profesjonell spiller på heltid, sier Hege. 

God motivasjon videre

Feiringa i natt bestod bare av et glass champagne, for Hege skal konkurre igjen allerede i dag. Nå er det hovedturneringen som gjelder, men seieren i natt er en god motivasjon for å være med å hevde seg videre i turneringen. 

- Å ha tatt seieren i Ladies Event gir en trygghet, og jeg trenger ikke føle et press for å komme langt i hovedturneringa. NM-tittelen er allerede min, så hovedturneringa blir en bonus for meg. Det er imidlertid denne som virkelig gjelder og der de absolutt beste konkurrerer, så det blir spennende, avslutter Hege.

Mer å lese på Trønderbladet:
 
comments powered by Disqus
OVERVELDET En overveldet vinner etter at seieren er et faktum.
(Foto: privat)

OVERVELDET En overveldet vinner etter at seieren er et faktum. Foto: privat

Leses nå
 
Sport

NM på Oppdal ble en suksess

En gullkandidat fra Budal måtte melde forfall, men arrangementet på Oppdal, arrangert av blant annet Hølonda og Soknedal JFF gikk strålende.

Snart klart for Norway Cup

Det ble lite internasjonal motstand for Leik, Melhus og Gimse i gruppespillet i årets Norway Cup. Likevel er det mange spennende oppgjør å se frem til for alle lagene.

Supreme Sugar tilbake

Marianne Landsem eier og Tor Arne Eggen trener monté-eksperten på Hovin.

Opprykk er det store målet

Melhus/Gimse damer var ikke langt unna i fjor heller, men i år er det soleklare målet å rykke opp til 2. divisjon.

Nominert til årets talent

Idar Andersen (18) fra Melhus er en av seks ryttere som er nominert til årets sykkeltalent.