– Vi ønsker å redusere antall arrangementer, og heller få til færre, men større arrangementer som kan gi større profitt. Og da ser vi et stort potensial i Horgcup, sier Bjarne Alstad, leder i håndballavdelinga i Lundamo IL.

Ønsker overnattingscup

I år var det 30 påmeldte lag. Til neste år håper Alstad tallet kan bli det dobbelte.

– Men da er det nødvendig for oss å få med oss kommunen, så vi får låne skolene til overnatting. Vi fikk nei til å låne skolene på Lundamo i år, men samtidig fikk vi ja til Flå. Vi vet ikke årsaken til dette, men vi kommer til å jobbe hardt for å få gjennom dette senere, sier en dedikert idrettslagsleder.

Han mener overnatting på skolene på Lundamo vil gi et godt og enkelt tilbud til tilreisende lag, men mulighet for aktiviteter utenom håndballen, og mye trivsel.

– Vi har jo andre muligheter også, men det vil ikke bli optimalt, sier Alstad.

Godt fornøyd

I dag var cupen på én dag, og stemningen var uansett på topp.

– Vi er veldig godt fornøyd med arrangementet, og har fått gode tilbakemeldinger. Det er sikkert mye det går an å rette på også, men det skal vi ta opp i et evalueringsmøte etter høstferien. Og så er vi veldig takknemlige overfor sponsorene våre, som gjør det mulig for oss å gjennomføre cupen, sier Alstad.

Det er Lundamo og Flå idrettslag som samarbeider om denne cupen, som tidligere har blitt holdt i 2012 og 2014. I 2012 var det 39 påmeldte lag, og i 2014 var det 22.

AMBISIØS: Nyvalgt leder i Lundamo IL, Bjarne Alstad, har store ambisjoner for Horgcup, og mener det er realistisk å håpe på dobbelt så mange deltagende lag neste år.