Et utenlandsk par er mistenkt for å ha forsynt seg fra håndveska fra en kunde på et kjøpesenter på Støren.

Hvor mye som er stjålet fra håndveska, har politiet ikke oversikt over ennå. I alle fall er bankkortet borte fra kvinnens håndveske. Det samme paret skal også ha vært på ferde på Oppdal, og der rakk de å ta ut 10.000 kroner på et bankkort de stjal fra en person.

Midtre Gauldal lensmannskontor opplyser at politiet har bilde og registreringsnummer knyttet til det utenlandske paret. Paret er i 30-40-årsalderen, og oppleves ifølge politiet som utspekulerte og profesjonelle. Tyveriet skal ha skjedd sist torsdag, men ble ikke anmeldt før i går. Det har ført til at politiet ikke har fått komme i gang med etterforskning før nå.

Kvinnen som ble bestjålet på Støren, hadde satt fra seg håndveska på gulvet i kjøpesenteret mens hun så på noen varer. Den ene distraherte kvinnen mens den andre fikk tak i verdigjenstander i veska. Politiet anbefaler folk å passe godt på vesker og ryggsekker, og være oppmerksomme om noen forsøker å snakke dem «vekk». Dersom en har opplysninger om det utenlandske paret, kan en varsle politiet.