- Her er det brukt det beste av det beste. Boligen har en meget høy standard, og alt er gjennomført til minste detalj, sier en entusiastisk eiendomsmegler. Kim Roger Laugsand, som er avdelingsleder for Heimdal Eiendomsmegling i Melhus, forventer at boligen på Hovin vil sette prisrekord for Hovin.

Se boligannonsen her.

- Forsvarer prisen

- Det er klart, 6,5 millioner er høy pris for en bolig på Hovin. Men boligen forsvarer den prisen, og vi venter at det vil bli den dyreste boligen på Hovin noensinne, sier Laugsand. Etter det han kjenner til, er den forrige prisrekorden på Hovin 4.050.000 kroner for en enebolig med et fjøs. Det er dessuten solgt en bolig på Ler til 5,5 millioner kroner.

Ferdig i desember 2016

Boligen ligger i det nye byggefeltet på Teialia. Den har et bruksareal på 269 m², fire soverom, to bad og en stor garasje. Det er vannbåren varme i alle rom, ekstra høy takhøyde, en stor walk-in garderobe og en stor terrasse.

- Boligen fikk ferdigattesten i desember 2016, og selges med fire års nyhusgaranti. Det er bortimot et nytt hus, sier Laugsand. Han forteller at boligprisene er på vei opp utenfor Melhus sentrum.

Mange leiligheter på Melhus nå

- Det kommer jo en ny E6 etter hvert, noe som gjør pendling til Trondheim mer aktuelt for mange. Dessuten er prisene i Melhus sentrum nå så høye at folk trekker videre opp i dalen, sier Laugsand. Han legger til at det for tiden er mange leiligheter å velge mellom i Melhus sentrum, mens det er stor etterspørsel etter familieboliger.

Når det gjelder boligen på Hovin, ble den første visningen gjennomført mandag.

- Da kom det tre stykker. Vi forventer ikke at denne boligen selges med én gang, i denne prisklassen kommer det til å ta litt tid.