Etterforskninga rundt det mistenkelige dødsfallet på Ler pågår for fullt ifølge politiet. Melhus lensmannskontor er sparsom med opplysninger, og presseansvarlig Hege Marie Vikaune sier at det ikke har skjedd så mye i saken ennå.

Politiet har ikke frigitt navnet på personen som ble funnet død i en bolig på Ler. Den døde mannen er i slutten av 30-årene, og er fra Ler. Han skal obduseres slik at det kan bli klarhet i hva som er dødsårsaken.

Hvorvidt noen på mistenkt i saken, ønsker ikke politiet å si så mye om nå. Melhus lensmannskontor etterforsker saken, og har fått bistand fra Midtre Gauldal lensmannskontor. I dag torsdag har etterforskerne inkludert lensmann Monica Brækken sittet i møte, og har ikke vært tilgjengelig for en kommentar til avisa.

I går bad politiet om tips, og bad folk ringe 73 489400 om de har opplysninger om.

Foreløpig har ikke politiet ville si noe om det mistenkelige dødsfallet i går har sammenheng med knivstikkeepisoden i helga. En nabo som Trønderbladet snakket med i går, fortalte at politiet natt til lørdag rykket ut til boligen der den døde mannen ble funnet.