– Vi passerte 400 kjøretøy, og i fjor var det 330. Det er også ny rekord i antall mennesker til stede, sier Roar Kjøsen fra Gaula Amcar.

Mange til stede

Kjøsen skinte omkapp med sola der han skuet over bil- og folkehavet i Melhus sentrum.

– Hele Melhus sentrum ble fylt. Suksessfaktoren er at det er ingen inngangsbillett og fint vær. Vi var så heldig med været. Her er det åpent for alle bilmerker og motorsykler, og ingen er ikke velkommen, forklarer Kjøsen.

Arrangøren Gaula Amcar teller 15 medlemmer, og Kjøsen er svært glad for alle hjelperne. Hele familier stilte opp som vakter samt laget og solgte mat.

Mange bilmerker

Ikke bare amerikanske biler var representert. På parkeringsplassen var også BMW-en til Tomas Berdal (19). Bilen er en 1990-modell BMW 34525, og Berdal forteller at han har hatt den i ett år. Berdal er CNC-lærling, og anslår at han kjører omtrent 30.000 kilometer i året.

Omtrent like mye kjører kompisen Thomas Enge Vold (19) som har to biler, og den ene er en Volvo 744. Også han er lærling, og da innen tømrerfaget.

Vårmønstring tiltrakk seg altså mye folk og biler, og folk ruslet rundt i solskinnet for å studere kjøretøyene. Tid til en motorprat ble det også.

STORFORNØYD: Roar Kjøsen fra Gaula Amcar er svært fornøyd med det store oppmøtet. Foto: Gunn Heidi Nakrem
Bilene sto på rekke og rad.
TOHJULINGER: Det flotte vårværet fikk mange motorsyklister ut, og motorsyklistene hadde egen avdeling i vårmønstringa. Foto: Gunn Heidi Nakrem
ULIKE MERKER: Folkevogner kunne også beskues. Foto: Gunn Heidi Nakrem
Bil- og folkehav.
POLERT: Nypussede biler. Foto: Gunn Heidi Nakrem
Bilene var av ulik størrelse.
Bilene var av ulik årgang.
MANGE: Det strømmet på med biler, og noen av dem ble plassert på parkeringsplassen ved Coop Extra. Foto: Gunn Heidi Nakrem
Mari kvernvik (16), Tomas Berdal (19) og Thomas Enge Vold (19) var også på biltreffet. BMW-en tilhører Tomas Berdal. Foto: Gunn Heidi Nakrem
Vårsola varmet.