Det er duket for grillfest på Coop Extra Støren på onsdag. Menyen er variert og det vil blant annet bli servert pølser, hamburgere og kylling. I tillegg til disse grillklassikerne vil det serveres alternativer som er litt sunnere, som laks, maiskolber og vegetarburgere.

Konkurranser og gratis mat

Det vil bli servert gratis grillmat, i tillegg til at det vil holdes ulike konkurranser utenfor butikken. Assisterende butikksjef Ragnhild Haugen ser frem mot arrangementet og tror på god stemning og masse folk utenfor butikken denne dagen.

–Det vil bli svært god stemning utenfor butikken med konkurranser og lykkehjul. Blant annet kan kundene vinne såkalte grillfester på boks, med alt som trengs for å invitere venner og familie på grillfest, sier hun i en pressemelding.

Fest over hele Norge

Grillfesten på Støren er en del av Coop Extras store satsing på grillmat over hele Norge. Fra 26.mai til 4.august reiser nemlig kjeden rundt om i hele Norge og serverer grillmat på ulike butikker. Coop Extra kjører samme rute som Sommertoget kjører, de har også Hommelvik tirsdag og Støren onsdag.