- Det er klart vi er skuffet, sier melhusordfører Gunnar Krogstad når han får høre at politimesterens anbefaling er å legge politistasjon sør til Heimdal.

Krogstad er blant ordførerne som har argumentert for at politistasjon sør må legges andre steder enn Trondheim, og da gjerne til Melhus. Argumentet har vært at Melhus kan tilby tomt ved E6, og at en politistasjon sør i Gauldalen framfor i Trondheim, vil forhindre at byen prioriteres foran distriktet.

- Jeg føler at dette har vært en skinnprosess og at politimesteren ikke har tatt særlig hensyn til våre synspunkter. Han lytter ikke til dem som føler dette på kroppen, og jeg hadde forventet at politimesteren hadde lyttet til oss, sier Krogstad.

Krogstad står fast på at han og resten av det politiske miljøet i Sør-Trøndelag, mener at en politistasjon sør i Melhus er det beste alternativet.

At Midtre Gauldal får beholde sitt lensmannskontor, mener Krogstad er mager trøst.

- Ut fra det jeg har hørt, vil kontoret være åpent 1-2 dager i uka. Hvorvidt melhusbyggene vil ha noen nytte av et slikt kontor da, vet ikke jeg, sier Krogstad.

Krogstad mener at verden ikke er slik at alt skal samles der det er størst befolkningstetthet.

At det har vært en skinnprosess, avvises av politimester Nils Kristian Moe. Han mener at det vil være slik at mange opplever at de ikke blir hørt, men at det ikke betyr at det har vært en skinnprosess.