Flere utbyggere har meldt sin interesse for å utvikle sentrumsområdet Korsen på Støren. Her planlegges det leilighetsbygg, lettere næringsvirksomhet og lokaler for den helserelaterte virksomheten som er på helsesenteret. Et treningsstudio kan også komme.

Les mer i Trønderbladet som kom torsdag 19. september 2013.

Midtre Gauldal ASVO er ett av firmaene som benytter Korsen i dag. Daglig leder Bernt Solbu sier de er kjent med at de må ut av området innen kort tid.

– Vi kjører et prosjekt som skal avsluttes innen utgangen av november. Om mulig ser vi for oss at vi kan søke om forlengelse av leiekontrakten, sier Bernt Solbu.

Som en del av prosjektet produserer ASVO-bedriften villmarksmøbler på Korsen. Til daglig har ti brukere og to veiledere sin arbeidsplass her. De har drevet virksomheten på Korsen siden i fjor høst.

– Finner dere ny plassering for virksomheten?

– Prosjektet blir avsluttet, men vi skal fortsette produksjonen av villmarksmøbler. Maskinene er enkle å ta med seg, og vi ser for oss å flytte til Gammelsaga, der vi har hovedvirksomheten vår, sier Solbu.

Slike møbler lager Midtre Gauldal ASVO på Korsen. Dette er et grillbord, og her sitter fra venstre daglig leder Bernt Solbu, arbeidsleder Erlend Morken, Jo Soknes og Stig Morten Sunnset. Arkivfoto fra i sommer.
Midtre Gauldal ASVO har sitt hovedkontor og produksjonslokaler på Gammelsaga på Støren. Arkivfoto.