CareCase UB fra Melhus videregående skole tok sølvplass i kategorien beste markedsføring under fylkesmessa for ungdomsbedrifter nylig. Elevbedriften hadde også med seg en utstilling som de fikk mye skryt for.

Deksler til mobiler

Det unge firmaet selger antiskli-deksel til Iphone. Dekselet gjør at telefonen ikke sklir på glatte overflater, slik at det er hendig i bilen. Dekslene er laget av et materiale som ligner på skinnet til en basketball, og de er importert fra Kina, forteller daglig leder Nina Langaune (18).

Støtter barnehjem

CareCase UB gir 15 prosent av overskuddet til et barnehjem i Sør-Afrika, og de som kjøper dekslene får med et håndlaget skinnarmbånd laget i Sør-Afrika som et symbol på støtten. Langaune forsikrer at bedriften har sjekket at det ikke er barnearbeid involvert i produktene de selger. Selv om de nå ikke er tatt ut til NM i Lillestrøm i april, er bedriften likevel med og konkurrerer om å bli best på markedsføring av alle elevbedrifter i landet.

- Det er veldig stor konkurranse, men vi håper det går vår vei. Det hadde vært artig både for Melhus videregående skole og oss selv, sier Nina Langaune. Norgesmesterskapet i markedsføring går ut på at de skal sende inn bidrag som viser hvor god bedriften er til å reklamere for varene sine. Da teller også alle medieoppslag om CareCase UB, blant annet dette!

Eirin utmerket seg som leder