Formålet med denne dagen er nettopp det å få til en aktivitet. Det skjedde ikke minst på Horg sykehjem tirsdag, både inne og utendørs

Vær og temperatur var ikke det beste fra morgenen av, gradestokken viste lav temperatur og det var noe bløtt og hvitt nedbør.

Da var det bare å ta på seg godt med klær, og både beboere og mange besøkende trivdes godt med de forskjellige aktiviteter som det ikke var noe problem å få dem med på. Lære seg å gå med stav, flere prøvde å gå med stylter og potetløpet fikk frem latter og brede smil hos både deltagere og tilskuere.

Hestebesøk

Ble det behov for en liten pause var det mange som trakk seg tilbake for å smake på de nystekte vaflene med bålkokt kaffe til. De to hestene fra stall Carpe Diem på Hovin var ikke minst et populært besøk hvor det var mulighet å få en liten hesteskyss med vogn i området rundt sykehjemmet.

Harald Engen fra Lundamo, som i sine yngre dager var en kjent mann i travmiljøet på Leangen, opplevde med en fornøyd smil med først gi en gulrot til en av hestene for så ta en tur i hestvogna.

- Trivele å få opplåvvå det her ja, var det kontante svaret han ga på spørsmålet om hva han syntes om dette.