Temperaturen har det siste døgnet falt med 10 grader og søndag er det torden. Klokka 14.23 i dag søndag melder TrønderEnergi at 365 strømabonnenter er uten strøm i området Skaun. I Melhus er det lysblink, noe som kan tyde på lynnedslag i nærheten. I 18-tida melder TrønderEnergi at de aller fleste i Skaun har fått tilbake strømmen.

Gunvor Sandmo forteller at det har vært sterke tordenskrell også i Soknedal, og at det har kommet store hagl. Hun tok bilde av en stor regnsky, og forteller at sola har tittet fram mellom tordenskrellene.

På Hovin kom det også hagl, og Statens vegvesen anbefalte bilistene om å være forsiktige på strekninga Hovin-Lundamo på grunn av mulig glatt vei som følge av haglbygene.

Ifølge Meteorogisk institutt kan det blir tordenvær utover ettermiddagen og det er ventet kraftige regnbyger. Temperaturen vil ligge rundt 10-12 grader.

Les også: Strømbrudd etter at høyspentlednng ble gravd av

Mandag er det også fare for torden utpå dagen, og det blir ikke så høye temperaturer heller. Lørdag var det 21 grader, og så falt temperaturen ned i 10 grader utpå kvelden.

Hagl på Hovin skriver Randi Pedersen som har sendt oss bilder.
Solnedgang over Melhus lørdag kveld, og som kjent gjør aften rød ofte morgen blød.