- Vi var godt fornøyd med oppmøtet sist, og håper selvsagt på enda flere førtskommende lørdag. Vi ønsker at dette arrangementet kan holdes jevnlig, men det er opp til folket, og om de ønsker å ha etslikt tilbud, både de som selger og de som kjøper. Miljøaspektet i dette, medfokus på gjenbruk, er en viktig tanke som vi håper skal få godt gjennomslag. Vikan ikke gjøre annet enn å legge til rette for selgere og publikum, og håpe atfolk stiller opp, sier kulturhusleder Atle Fredagsvik.

Les også: Arrangerer språkcafe i kulturhuset

Tilbudet er et lavterskeltilbud hvor absolutt alle kan melde seg på. For hundre kroner kan man leie et bord og selge det en måtte ønske. Det kan være gamle leker, klær, sportsutstyr, kopper og kar, eller ting en produserer selv.

- Se godt igjennom ting før du kjører det på miljøstasjonen, gjenbruk er en fin måte å gi et bidrag til miljøet på, påpeker Fredagsvik.

Årets andre markedslørdag arrangeres 22. februar, og det vil legges til rette for salg av kaffe og kaker, slik at en kan ta lørdagsturen innom Gauldal skole- og kultursenter på Støren for en hyggelig start på helga. Alle som vil selge noe kan møte opp kl. 10.00 på markedsdagen.