Janne Seime Siler, oppriinnelig fra Støren, er en av programlederne som ble stevnet for retten etter et program i serien Bygg & Bedrag på TV3. Serien handler om uheldige boligeiere som blir utsatt for uredelige håndverkere. Det aktuelle programmet handlet om en sjubarnsfamilie i Tromsø som ble utsatt for Leif Erik Knutsens dårlige håndverk.

Det mangelfulle arbeidet inkluderte blant annet manglende fundamentering, store skjevheter i husets vegger og et tak som var blitt lagt feil vei.

Kostnadene med å rette opp i feilene Leif Erik Knutsen hadde gjort beløp seg til over 1.500.000 kroner.

Etter at programmet var gått på lufta tok entreprenøren Leif Erik Knutsen  i januar 2011 ut søksmål mot Nordisk Film TV, Viasat Broadcasting UK, regissør Lasse Ramstad og også programleder Janne Seime Siler med krav om erstatning for tapt og fremtidig tap i arbeidsinntekt og oppreisning på rundt ti millioner kroner.

Selv om Leif Erik Knutsen tapte på alle punkter i tingretten og ble dømt til å betale de saksøktes sakskostnader, anket han saken til Hålogaland lagsmansrett.

Leif Erik Knutsen anket både over tingrettens bevis­bedømmelse og rettsanvendelse, og mente i tillegg til at han var ærekrenket at de saksøkte hadde gått frem på en kritikkverdig måte da programmet ble spilt inn.

Lagmannsretten kom til samme resultat som tingretten og konstaterte at det var uproblematisk å kringkaste programmet. I tillegg til å konstatere at redaksjonen i Nordisk Film TV har utvist et aktsomt journalistisk arbeid, påpekte også lagmannsretten under henvisning til PFUs vurdering av et annet program i serien, at programserien Bygg & Bedrag står midt i det journalistiske oppdraget, og dermed har klar allmenn interesse.

- Vi har hele veien vært av den oppfatning at det var riktig å sende også dette programmet, og det er betryggende at også lagmannsretten deler den oppfatningen, uttaler programdirektør i Viasat/TV3, Åse Bendiksen, på vegne av de saksøkte.

- Dommen gir en bekreftelse på den kvalitet og seriøsitet som redaksjonen i Bygg & Bedrag har utvist, og det er viktig å påpeke at lagmannsretten deler synet om at slike forbrukerprogramserier spiller en viktig samfunnsmessig rolle, sier programdirektøren.