Ja, da er det faktisk svært viktig at du bruker stemmen din riktig ved valget 14. september. Det kan være vanskelig å skille partienes program fra hverandre på mange områder. Alle ser ut til å satse på barnehage, eldre, skole og syke. Men på et område er det klart skille. Noen vil åpne for snøscooterløyper i kommunen vår.

Sverige blir ofte holdt fram som et godt eksempel på hvordan det kan gjøres. La scooterfolket kjøre i egne merkede løyper. Undertegnede har sett denne virkeligheten på skitur i nord-Sverige. Merkede løyper, – javel, men scooterspor i alle fjellsider utenom sporet.

Det er liten grunn til å tro at resultatet bli annerledes hos oss. Det eneste sikre resultatet med å åpne for scooterløyper, er at det blir mer motorstøy og kjøring både i og utenfor merka løype. I dag får alle som har hytte langt fra vei, lov til å frakte varer inn til hytta med scooter.

Vel framme på hytta skal scooteren stå i ro. Dette er så langt Melhus SV vil strekke seg når det gjelder privat bruk av snøscooter i uberørt natur.

Arnfinn Amundal