- Da vi åpnet klokken 16:00 i dag var det rundt 100 gjester her, så det har vært mye folk her i dag, sier hotelljef Elin Hörnqvist.Hun har invitert lokalbefolkningen til å smake på hva hotellet har å by på av delikatesser, og det var en storstilt meny hun kunne friste gjestene med i dag.- Vi har servert skalldyrpasta, pasta med indrefilet, torskefilet, cæsarsalat, rekesalat, fiskesuppe og grillet elgeburger. Det virker som folk har satt pris på maten, sier hun. Prøvesmakingen har sammenheng med restauranten som snart skal åpne på hotellet.- Vi sikter på å åpne for full restaurantdrift den 15. august. Da blir menyen større. Vi kommer titt og ofte til å endre på menyen, slik at vi beholder de mest populære rettene, mens de andre rettene byttes ut, sier hun.Hörnqvist er glad for at hotellet snart kan tilby restaurant til sine besøkende.- Vi merker det at det er mange som savner et restauranttilbud på hotellet, så det skal bli fint å åpne opp snart nå, sier hun. Falt i smakTo av de som hadde tatt turen innom var Geir Ove Mikkelsen og Ingvar Folstad. De var fornøyde med det de hadde blitt servert.- Vi har spist litt av hvert, blant annet bif, pasta og blåskjell. Det er bare desserten som står igjen nå, og den blir nok god, sier Folstad.Mikkelsen sier seg enig, og mener det var stor kvalitet på maten.- Maten var kjempegod. Vi er kjempefornøyd så langt, smiler han.Folstad skryter av hvordan hotellet har blitt etter oppussingen.- Det har blitt veldig bra her . Jeg har vært her en del ganger før det ble pusset opp her også, så det har blitt veldig fint. Jeg kommer nok ikke til å leie meg rom her, siden jeg bor ikke så langt unna, men jeg kommer nok til å ta turen innom puben av og til, sier han. Mikkelsen er enig.- Vi gleder oss til puben i kjelleren åpner nå, sier han.

GJESTER: Geir Ove Mikkelsen (t.v) og Ingvar Folstad skrøt av maten de hadde blitt servert.