Gruppa "Ja til Saga-bygda. Nei til godsterminal i Melhus" har sendt bekymringsmelding til ordfører Jorid Jagtøyen, fordi gruppa er bekymret for at regjeringa tar en avgjørelse om godsterminalen uten at Melhus kommune eller fylkeskommunen har fått komme på banen.

I bekymringsmeldinga viser de til statssekretær John-Ragnar Aarsets (H) besøk i Melhus før i år der han varslet at en avgjørelse vil komme før påske.

- Politikerne i Melhus vil muligens bli stående med "skjegget i postkassen" på innbyggernes bekostning. Alternativer skal lukes bort. Sterke krefter arbeider mot en plassering på Torgård. Vi er sterkt redd for at politikerne i Melhus kommer for sent på banen, skriver gruppa.

I brevet tar gruppa opp en rekke punkter som jordvern, klima og transport, folkehelse, kommunens investeringer på Søberg i form av barnehage og arbeidssenter og sagabygda Melhus. Brevet er signert av Torgeir Gunleiksrud, Ola Storrø, Kristine Kaasa Moe og Marit Søberg.

Trønderbladet har spurt varaordfører Sigmund Gråbak (H) om Melhus kommune har fått signal om hva regjeringa vil uttale seg om nå før påske. Gråbak sier at kommunen ikke har hørt noe ennå.