Flere har undret seg over betongflata som har dukket opp ved Melhushallen, og Trønderbladet har fått henvendelse fra folk som lurer på om vi kan oppklare dette.

Betongflata er den kommende skateparken. Prosjektleder Folke Havdal i Melhus kommune sier at betongen står til herding etter at den ble lagt på i forrige uke. Om to-tre uker vil skateparken være klar til bruk, og da er også elementene montert på plass.

Skateparken ble først planlagt lagt til et hjørne rett utenfor Buen omsorgssenter i Melhus sentrum, og betong ble sprøytet på det området mange trodde skulle bli en grønn park fordi tegninga for omsorgssenteret viste det. Naboer klaget fordi de ikke hadde fått nabovarsel, og Rambøll ga ei konsulentvurdering rundt støyforholdene. Konklusjonen var at det ville bli for mye støy fra rullebrettene.

Elementene var allerede bestilt, og en ansatt i kultur- og fritidsavdelinga i kommunen fikk dem montert i Hofstad næringspark. Imidlertid var elementene satt opp på et område som kommunen ikke eide, og bruken av elementene måtte avsluttes like etter at de var kommet på plass.

Kommunestyret bestemte at skateparken skulle bygges et annet sted enn Melhus sentrum, og valget falt på et areal ved Melhushallen.

- Skateparken vil være klar til bruk rundt påske, sier Havdal.

Les også om skateparken

Les også: klaget på støy