Under partiets styremøte på rådhuset tirsdag kveld sto blant annet nominasjon av kandidater til kommunevalget 2015 på sakslista.

Går for ny periode

Som tidligere annonsert, stiller ordfører Erling Lenvik til gjenvalg og topper lista. Han blir fulgt av Aina Bogen, Torstein Rognes og Kari Anne Endal på topp fire.

Lenvik annonserte allerede i august i Trønderbladet at han igjen stiller som ordførerkandidat, og at en viktig årsak til dette er regjeringas ønske om kommunesammenslåing. Den prosessen ønsker han å være med på.

– Jeg har sittet i 12 år, og det er lang tid. Nå går vi inn i en periode med andre arbeidsoppgaver, og det er spennende, uttalte Lenvik.

Trekker seg

Den største overraskelsen, og et navn mange vil savne på lista, er derimot kommunestyrerepresentant Aina Midthjell Reppe.

Hun har rett og slett valgt å trekke seg som folkevalgt. Det opplyser leder i Midtre Gauldal Arbeiderparti, Lars Jonli.

– Dette gjør hun av jobbmessige grunner, men det må vi komme tilbake til senere.

HER ER DEN FULLSTENDIGE LISTA:

1 ERLING LENVIK2 AINA BOGEN3 TORSTEIN ROGNES4 KARI ANNE ENDAL5 HÅVARD GYLLAND6 BENTE LIVDEN NÆSGÅRD7 LARS JONLI8 GUNHILD TALSNES9 EGIL SKJÆRVOLD10 GUNN RANDI ENODD11 KÅRE MERKET12 BRIT INGER AUNE14 LIV PALLIN15 JØRN KUSSLID16 INGEBORG VONGRAVEN17 EINAR SAMSTAD18 GUNN KRISTIN WINSNES19 JOHAN GERHARD GLEIN20 GRETE WEISETH21 IDAR DAHLDe fire første er kumulert.

Ordførerkandidat: Erling Lenvik (56). Foto: Elling Finnanger Snøfugl