I begynnelsen av november åpner Jan Kåres Bil en ny avdeling på Melhus, hvor bileiere kan få vasket, stelt og pleid doningene sine både inn- og utvendig, og dessuten skiftet dekk.

Thomas Lein har 15 års erfaring med bilpleie og dekk, og han blir ansvarlig for servicen Jan Kåres Bil nå vil starte opp med.

På nabotomta

De leier 180 kvadratmeter i lokalene i garasjeanlegget i det tidligere Trønderenergi-bygget, på nabotomta til Jan Kåres Bil. Bilforretningen kan for øvrig i mars neste år se tilbake på 16 år i Melhus.

Matt lakk, vaskestriper og til og med små riper kan Thomas få gjort mye med. – Jeg kan korrigere lakken på bilen din, så du blant annet slipper å se rosene som kommer fram på en flott solkinnsdag. Dette gjelder da spesielt biler med sort eller mørk lakk, sier den erfarne bilkaren fra Gimse.

Bort med salt og lort

Og med all saltinga er det viktig med renhold, så folk ikke kjører med nedsaltet bil. Det tærer på lakk og vitale deler, påpeker han. Ikke minst er det viktig med en underspyling slik at du får vekk saltet under bilen.

Han vil også tilby motorvask og felgvask, og er dekkene modne for utskifting, ordner Thomas også med det.

Den nye avdelingen åpner mandag 3. november, men allerede lørdagen i forveien vil Thomas være på plass, om noen vil stikke innom.