- Se dere godt for når dere er på Melhus, for plutselig er det kommet et skilt som aldri har vært der før, advarer en melhusdame.

- Ågerkarlene er der med en gang, de ser deg over alt. Har man ikke altfor mye penger eller er pensjonist som jeg er, går det hardt utover trygda med både tannlegeregning og bot, sier den fortvilte sjåføren.

Hun skulle til tannlegen og parkerte slik hun alltid har gjort, i nærheten av tannklinikken.

Det var mange ledige parkeringsplasser vis a vis Coop Extra på østsida.

Etter tre kvarter hos tannlegen gikk hun tilbake til bilen, og fant parkeringsbota på 800 kroner fra Green-Park Norge.

Da oppdaget hun også skiltet med privat parkering - som hun ikke hadde sett før det var for sent. Hun hadde kommet kjørende fra vestsida av Gaula via jernbaneundergangen og svingte inn ved Coop Extra, og da så hun ikke noe skilt.

- Aldri artig

Hos Coop Extra får Trønderbladet opplyst at Coop Extra ikke har noe med denne parkeringsplassen å gjøre.

- Det er aldri artig å få parkeringsbot, sier Sander Aune som er ansvarlig i Sør-Trøndelag i Green-Park Norge. Han mener at skiltingen er utført i henhold til gjeldende regler.

I stadig flere randområder rundt Trondheim er man blitt avhengig av vakthold på parkeringsplasser, forteller Aune. Plasser som er beregnet på folk som bruker det lokale servicetilbudet, vil ellers bli opptatt av helt andre som f. eks. setter fra seg bilen og drar videre inn til byen.