E6-MØTE Næringsforeningen i Melhus og Midtre Gauldal inviterer til et leverandørmøte for E6-byggingen i Soknedal. Alle som ønsker å levere varer og tjenester til veibygginga, kan møte opp på møtet som holdes på låven til Hugaas-eier Roar Aarhaug i Soknedal. Fra venstre: Aina Midthjell Reppe (Midtre Gauldal) og Hans Petter Øien Kvam (Melhus).
(Foto: Marthe Eid)

E6-MØTE Næringsforeningen i Melhus og Midtre Gauldal inviterer til et leverandørmøte for E6-byggingen i Soknedal. Alle som ønsker å levere varer og tjenester til veibygginga, kan møte opp på møtet som holdes på låven til Hugaas-eier Roar Aarhaug i Soknedal. Fra venstre: Aina Midthjell Reppe (Midtre Gauldal) og Hans Petter Øien Kvam (Melhus). Foto: Marthe Eid

E6-møte på Hugaas-låven

AF Gruppen og vegvesenet møter lokale leverandører til E6-byggingen i Soknedal. Her er det muligheter til å knytte kontakter for dem som vil spise av E6-kaka!

Det er næringsforeningen i Melhus og Midtre Gauldal (NiT), som har tatt initiativ til dette møtet, som foregår på låven til Hugaas-gründer Roar Aarhaug i Soknedal.

Les: E6-avtalen signert med AF-Gruppen

90 på lista

– Leverandørnettverket er utgangspunktet for dette møtet, sier Aina Midthjell Reppe som leder næringsforeningen i Midtre Gauldal.

Rundt 90 mulige leverandører har til nå skrevet seg på leverandørnettverklisten. Listen skal vise frem alle de som har mulighet og kapasitet til å bidra som underleverandører til E6-byggingen i Soknedal. Og listen er svært variert, ifølge Reppe.

– Det er alt fra en person som har en traktor, til store entreprenørfirma. Mat, renhold, maskiner, overnatting. Alt mulig.

Les: Vil ikke gå med på E6-kutt på Ler

Åpent møte

På dette møtet vil alle som kan tenke seg å levere varer og tjenester inn mot ny E6, møte opp. Både hovedentreprenør AF Gruppen og Vegvesenet stiller på møtet. For dem som er interessert i å komme, er det bare å ta kontakt med lederne i næringsforeningene i henholdsvis Melhus og Midtre Gauldal: Hans Petter Øien Kvam eller Aina Midthjell Reppe.

Mer å lese på Trønderbladet:
 
Leses nå
 
Nyheter

Drapstiltalt kan ha en hjernelidelse

De sakkyndige mener at 27-åringen lider av personlighetsforstyrrelse, og de mener at 27-åringen ikke var psykotisk i januar.

Høstmorgen

Når fotografering er en stor lidenskap, passer det godt å ta en tur til Øysand tidlig en tirsdag morgen.

Høst på Melhus

Nå som høsten er i gang, ble to elever fra Eid Skole sendt ut for å ta noen fine høstbilder. Dette er resultatet.

Utbedrer flomskader i Gaula

I 2011 gikk Gaula nesten opp til Rørosvegen ved Bonesøyen, og påførte vegen skader.