- Det blir kaffe og kaker og gode tilbud lørdag, forteller eier Signe Hyttebakk. 31-åringen fra Kotsøy overtok Bentes salong på Støren for ti år siden.

Nå har Bentes salong kjøpt salongen B. You på Lundamo, som etter oppkjøpet nå heter Bentes salong avdeling Lundamo.

Les også: Bentes salong kjøper opp salong på Lundamo

Les også: Lot seg inspirere på dameaften

Bente

Det er en annen Bente som solgte B. You til Bentes salong, nemlig Gro Bente Hanshus Repppe.

Lørdag feirer også at det er 45 år siden Bentes salong kom i gang på Støren, i Spjeldbakken hjemme hos grunnleggeren Bente Bratt. Salongen flyttet etter hvert  til Prestteigen. Bente og eksmannen Dag Gustavsen har vært mentorer for Signe og salongen hele veien etterpå og er fortsatt med på laget, som frisører. Dag skal jobbe også på Lundamo.

Signe lurer på om Trønderbladet har noen gamle bilder i arkivet, fra 45 år med frisørdrift på Støren. Det hadde vært artig å vise fram nå ved en slik milepæl.

Ni frisører

Etter sammenslåingen er det blitt en ikke så rent liten bedrift, ni personer inkludert Signe selv.

Linn Margrethe Eriksen fra Lundamo og og Kristin Haukli fra Hovin blir med over fra B. You, de ønsket å fortsette på Lundamo etter overtakelsen.

To av frisørene får base på Støren, det er Brit Aunøien og Janne Wæraas.

Bakgrunnen for oppkjøpet er at Bentes salong på Støren etter hvert har fått mange kunder fra byen og i det hele tatt nordover Gauldalen. - Nå håper jeg de kan komme hit, sier hun. Marte Skjærvold og Kristine Midtlyng fra Støren-staben skal jobbe også på Lundamo. Der blir også Signe delvis, i alle fall i første omgang. Hun har termin 4. november og da blir Johan (3) storebror.

- Jeg vet ikke om dette er aldeles rette tidspunktet å kjøpe salong på, sier Signe, som var nyutdannet da hun for ti år siden overtok salongen på Støren.

- Men jeg har heldigvis flinke folk med meg, sier 31-åringen. Linn og Kristin tar masse ansvar, sier hun.

TO SALONGER, OG TO BARN: - Jeg vet ikke om dette er aldeles rette tidspunktet å kjøpe salong på, sier Signe Hyttebakk som snart får barn nummer to.