Værgudene spilte på lag med Byggmakker Støren i dag da det ble avholdt flere aktiviteter utenfor butikken.

Det er Byggmakker sentralt som reiser på turné landet rundt på det markedssjef Henning Johansen omtaler som tidenes roadshow.

Les mer: Ny toppsjef for Byggmakker

- Vi startet i mars, og skal frem til juni reise rundt til 26 Byggmakkerbutikker i Norge. Vi har med oss elleve leverandører som får vise seg litt fram, og det er primært proffkundene som står i fokus. Det er likevel åpent for alle som ønsker å ta turen innom, og idag har vi vært heldig med sol og fint vær, samt mye lokalt engasjement. Det liker vi, smilte Johansen.

På to hjul

Proffansvarlig på Byggmakker Støren, Ole Krogstad, startet dagen så tidlig som klokken fem, da han var med som følgebil for tre av de ansatte som startet å sykle fra Melhus.

- Roadshowet heter "På hjul med proffen" og det er samtidig en konkurranse der Byggmakkers ansatte deltar i en konkurranse der det handler om å sykle lengst mulig. Tre av våre syklet derfor sammen idag tidlig til jobb som en del av dette, og på selve roadshoweet er det også en egen konkurranse om å sykle en kilometer på kortest mulig tid, forteller Krogstad.

Les mer: Lot seg inspirere på dame-aften

Daglig leder i Byggmakker Støren, Svein Ingar Sæther, var en av de tre som syklet til jobb torsdag morgen, og han startet fra Kvål.

- Jeg prøver å sykle til jobb etpar ganger i uka, men idag var vi flere, samt en følgebil. Føret var stedvis glatt som en skøytebane, men det gikk heldigvis greit, ifølge Sæther.

Grilling

Det var litt tynt i rekkene ved åpning utenfor Byggmakker Støren klokken 11.30, men besøket tok seg opp etterhvert som det nærmet seg lunsjtid, og serveringen av grillmat med blant annet kortreiste pølser fikk bein å gå på.