Et bilde fra et overvåkingskamera hos Elkjøp på Tillertorget er det siste bildet som er av Nilofer Naseri (27) som ble drept av ektemannen i leiligheten på Kuhaugen i Melhus.

Den siste anmeldelsen

28. september hadde Nilofer vært på sin første arbeidsdag i Okstadveien barnehage i Trondheim. Hun skulle ta bussen tilbake til Melhus,og hadde avtalt med en politibetjent på Melhus lensmannskontor at hun skulle komme dit for å anmelde ektemannen. Overfor flere hadde hun sagt at han truet henne på livet og at hun fryktet han ville kidnappe sønnen og ta ham med til Afghanistan.

Nilofer mistet den bussen hun skulle ta, og kom til Melhus lensmannskontor like før stengetid der hun skrev under på anmeldelsen klokka 14.45.

Var på Elkjøp

Hun dro til leiligheten, og så dro hun, sønnen (2) og en bror til Elkjøp på Tillertorget der broren kjøpte et fjernsyn som han ga i gave til henne. Overvåkingsbildet fra butikken er det siste bildet som er tatt av Nilofer. Bildet er tatt ca 17.50.

I leiligheten

Rundt klokka 20 ble hun drept i leiligheten, og da bare noen minutter etter at mora og broren hadde forlatt leiligheten. Broren hadde da montert fjernsynet han hadde kjøpt til søsteren. Kriminalteknikere mener at det er blitt brukt kniv for å åpne eska. Eska stod igjen i gangen. Tiltalte skal ha knivstukket kona gjentatte ganger og også ha tatt kvelertak på henne. Ifølge kriminalteknikere er det mest sannsynlig at basketaket skjedde mens hun lå på gulvet.

Ved hjelp av registrering på blant annet Nilofes nettverk, har politiet kartlagt bevegelsene til tiltalte og Nilofer tida før drapet, og bevegelsene til tiltalte og Nilofers familie etter drapet.